Lees in Categorieën
Recente berichten
5 Tips over Zout
Duidelijk

5 Tips over Zout

We hebben veel vragen ontvangen over voeding en beantwoorden ze vanaf nu in de vorm van een blog. We geven daarom vandaag tips over zout en beantwoorden vragen als: Welke soorten zout zijn er? Hoeveel gram zout mag ik per dag? Hoe kan ik minder zout eten?

Thaise Gele Curry
Recepten

Thaise Gele Curry

Vandaag een pittig en smaakvolle gele curry op het menu.

Recepten

Surf en Turf Salade

Heb jij al besloten wat je deze keer gaat maken? Ga je voor vlees of voor vis vanavond? Waarom niet allebei! Vandaag hebben wij een heerlijke surf en turf salade recept voor jullie!

Duidelijk

Ferrarium Flestuinen

De flestuinen van ferrarium zijn een leuke toevoeging aan een hip huishouden. Ook op onze club doen ze het goed. In deze blog bespreken we de voordelen van een flestuin en tevens een kortingscode voor het aankopen van een Ferrarium flestuin.

Gezonde lucht in huis en op kantoor
Duidelijk

Gezonde lucht in huis en op kantoor

Woensdag is officieel de winter voorbij en gaan we de lente in. Dat betekent, de verwarming omlaag en de ramen open. Dat is goed nieuws voor de luchtkwaliteit in huis en de luchtkwaliteit op kantoor. In de winter is de lage luchtvochtigheid namelijk een probleem onder andere door de goed geïsoleerde huizen en kantoren van tegenwoordig. Daarnaast leidt de zuiverheid van de lucht ook onder de wintermaanden. Geen paniek, zowel de luchtvochtigheid als de luchtzuiverheid kunnen op een natuurlijke manier verbeterd worden, maar hoe?

Verantwoorde Avond Snacks
Recepten

Verantwoorde Avond Snacks

Heb jij voor 7 uur je avondeten achter de kiezen? Dan is het niet gek dat je voor het slapen nog trekt krijgt. Een van onze leden vroeg zich daarom af wat voor snack hij het best voor zichzelf kan klaarmaken op dat moment. Voordat we daar aan toe komen, eerst even wat algemene kennis.

Het verhaal van de boer
Duidelijk

Het verhaal van de boer

HET VERHAAL VAN DE BOER Er was eens een Nederlandse boer wiens koe wegliep. Die avond kwamen al zijn buren langs om hun medelijden te

Vochtinname
Duidelijk

Vochtinname

“Drink meer water” is een bekende oneliner maar waar is het nu eigenlijk goed voor? Waar haal je water uit? En hoeveel liter wordt geadviseerd te drinken?

Diep Ademhalen
Duidelijk

Diep Ademhalen

Borst en buikademhaling zijn twee veel gebruikte termen om aan te duiden of iemands ademhaling hoog of laag zit. Mensen die mediteren zijn vast bekend met de buikademhaling. Door de ademhaling gevoelsmatig naar de buik te brengen zorg je ervoor dat je zo diep mogelijk inademt.

Afvallen is niet perse gezond
Duidelijk

Afvallen is niet perse gezond

Een interessant onderzoek gehouden in 1997 onder de politiedienst van de staat Texas. 10 mannen werden 8 weken op een “dieet” gezet waarin ze maar 1.000 calorieën per dag inname. Het “jojo-effect” in werking.

Ademhalingstechnieken
Duidelijk

Ademhalingstechnieken

Ademhalen kunnen we onbewust doen en wordt helaas veelal voor lief genomen. Mede daarom is het één van de meest onderschatte tools voor het managen van je gesteldheid.

Tijd en Stress Leren Managen
Duidelijk

Tijd en Stress Leren Managen

Tijd en stress leren managen Om overzicht van taken te creëren zijn er maar 2 vragen belangrijk: – Is de taak urgent? – Is de

Duidelijk

Trainend Leren

Wat een plaatje toch, dit typisch Loosdrechtse decor in één foto met onze nieuwe trainingsuitrusting. We hebben heel wat rukwinden moeten trotseren maar het uitzicht is niet gek.⛵