Vitality Control App

Voor iedereen met gezonde ambitie.

De meest complete vitaliteits-app van Nederland! De combinatie van een goed gestructureerd e-learning programma, bijpassende trainingsschema's, een persoonlijke coach en een gezellige community zorgen voor blijvende resultaten!

Wat je gaat leren

smartmockups_k9o0cora

Op onze Vitality Control App vind je het meest complete programma om jouw vitaliteit te verbeteren. Onze programma’s zijn geschreven na jaren leren, studies en onderzoek doen. Dit zijn de 4 dingen die je gaat ervaren op onze app.

 

01

Je wordt een expert op het gebied van je eigen lichaam.

Deze 6 principes van de vitaliteits-app hebben consistent mensen hun lichaam en daarmee hun leven verbeterd!

 • Principe 1: In kaart brengen van de disbalansen van je lichaam
  Zonder te weten waar je blessures of zwaktes vandaan komen heb je geen duidelijk startpunt. Daarom beginnen wij altijd met een uitgebreide bewegingsanalyse. 
 • Principe 2: Ademhalingstechnieken
  Ademhalen geeft ons leven, maar we zijn ons niet bewust van de impact hiervan.
 • Principe 3: Beweging Aanleren
  Elke vorm van beweging is goed tot dat je het fout doet. 
 • Principe 4: Mobilisatie en Stabilisatie van je gewrichten
  Je bent zo sterk als je zwakste schakel. Zonder een sterk fundament is het niet mogelijk om krachttraining te doen, zonder de kans op blessures te vergroten.
 • Principe 5: Krachttraining Toevoegen
  Volledige bewegingsvrijheid, een lichaam in balans. Tijd om te ontdekken waar tot je lichaam allemaal toe in staat is. 
 • Principe 6: Persoonlijke Ontwikkeling
  Verleg je grenzen en ontdek op welke vlakken je jezelf nog meer kunt ontwikkelen.

02

Dat je er niet alleen voor staat, samen zijn we sterker.

Onder begleiding van een persoonlijke coach en een als maar groeiende community van gelijk gestemde wordt de weg naar een gezonde levensstijl niet alleen makkelijker, maar ook een stuk gezelliger! We dagen elkaar uit, steunen en zijn er voor elkaar.

03

Hoe je meer kunt bereiken in minder tijd.

Alles in het leven is een proces en je bent nooit uitgeleerd. Maar met behulp van onze expert hoef je niet dezelfde fouten te maken als wij deden in het begin. Leer van hun ervaring en volg de stappen en schema’s die zei voor jou hebben klaar gezet.

04

De kracht van het compound effect.

Iets vanuit stilstand in gang krijgen kost de meeste energie. Zo werkt het ook met gewoontes doorbreken of aanleren, de eerste stappen zijn het zwaarst en daar helpen wij jou bij. Je zult ervaren dat als je de eerste stap hebt gezet er vele positieve en gezonde keuzes zullen volgen.

Wat je allemaal krijgt

als je lid wordt van onze community

Een Persoonlijke Whatsapp Coach

Je kunt 7 dagen per week vragen stellen en krijgt altijd binnen 24 uur antwoord van jouw persoonlijke coach.

 

De Belangrijkste Lessen over een Gezonde Lichaam

Wij leggen in verschillende modules uit hoe het lichaam werkt, waar je op moet letten tijdens het trainen, welke opbouw het beste, snelste en functioneelst is zonder blessures te krijgen en hoe je zelf aan de slag kunt gaan om een fit en gezond lichaam te krijgen.

Op Verschillende Niveaus Professionele Yoga Lessen

Nikita heeft veel ervaring met het begeleiden van mensen in yoga en mediatie lessen. Omdat wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen om te ervaren wat dit voor je kan betekenen hebben wij ervoor gekozen om de yoga lessen in verschillende niveaus op te bouwen.

 

Goed Opgebouwde Trainingsschema's

Vanuit de lesmodules kun je direct aan de slag met het in balans brengen en ontdekken van je lichaam. De schema’s zijn opgebouwd in 3 niveau’s.

 • Niveau 1 Ademhaling en de Beweging aanleren
 • Niveau 2 Mobilisatie en Stabilisatie van de gewrichten
 • Niveau 3 Krachttraining en Persoonlijke Ontwikkeling

Een Gezellige en Motiverende Community

Aan de slag gaan met je doelstellingen of nieuwe gewoontes aanleren is vaak lastig in het begin. Onze community steunt en stimuleert je om door te gaan. Het is niet alleen een community om je vragen aan kwijt te kunnen, maar ook eentje die je motiveert door samen met de wekelijkse en maandelijkse challenges mee te doen.

Wekelijkse en Maandelijkse Challenges

Daag jezelf uit en ga af en toe uit je comfort zone. Juist hier ga je ontdekken waar toe je zelf allemaal in staat bent. De uitdagingen zijn niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Wij dagen je uit op alle gebieden van een gezonde levensstijl.

BRONS

Plan
7
95
Maandelijks
 • MAANDELIJKS OPZEGBAAR
 • TOEGANG TOT ALLE ONLINE LESSEN
 • MEE DOEN MET ALLE CLUB CHALLENGES
 • TOEGANG TOT ALLE TRAININGSSCHEMA’S
 • SUPPORT VIA DE MAIL

Zilver

Plan
29
95
Maandelijks
 • 6 MAANDEN PROGRAMMA
 • TOEGANG TOT ALLE ONLINE LESSEN
 • MEE DOEN MET ALLE CLUB CHALLENGES
 • TOEGANG TOT ALLE TRAININGSSCHEMA’S
 • PERSOONLIJKE WHATSAPP COACH
 • MAANDELIJKS PERSOONLIJK BEWEEGPLAN
Meest Gekozen

Goud

Plan
99
95
Maandelijks
 • 6 MAANDEN PROGRAMMA
 • TOEGANG TOT ALLE ONLINE LESSEN
 • MEE DOEN MET ALLE CLUB CHALLENGES
 • TOEGANG TOT ALLE TRAININGSSCHEMA’S
 • PERSOONLIJKE WHATSAPP COACH
 • MAANDELIJKS 1 UUR ONLINE COACHING

IS ER NOG IETS ONDUIDELIJK VOORDAT JE GAAT STARTEN?

KIJK DAN EENS BIJ DE VEELGESTELDE VRAGEN

Je krijgt één online coach toegewezen en hij of zij zal je dan ook gedurende het traject begeleiden.

Jazeker! We hebben er voor gekozen om bij iedere online cursus het op te delen in verschillende niveaus. Zo is het mogelijk (en raden wij ook aan) om bij het begin te beginnen. Hierdoor snap je precies waarom en hoe iets moet. Mocht het dan toch nog niet helemaal duidelijk zijn, stel dan gerust je vraag. Wij helpen je graag verder! 

Het is op verschillende manieren mogelijk om contact op te nemen. Wanneer je een brons- of zilver abonnement hebt, kun je via het vitaliteitsplatform een chatbericht sturen. Maar als je een goud abonnement hebt, kun je via whatsapp in contact komen of via een één op één coachingsessie.

Nee, er zitten naast de maandelijkse abonnementskosten géén extra kosten aan verbonden. Er worden enkel en alleen extra kosten in rekening gebracht wanneer je een ‘extra’ online coaching sessie inboekt. Dit wordt duidelijk aangegeven op het platform.

Je gaat samen met je persoonlijke coach er even goed voor zitten en wordt begeleid in jouw persoonlijke traject. Het kan zijn dat je door de vele informatie van de cursussen vragen hebt, wat meer wegwijs wilt worden of een stok achter de deur nodig hebt. Hiervoor is de online coaching uitermate geschikt dit duurt c.a. 30 minuten.