De 4 Melkvervangers besproken

5 Tips over Zout

5 Tips over Zout

We hebben veel vragen ontvangen over voeding en beantwoorden ze vanaf nu in de vorm van een blog. We geven daarom vandaag tips over zout en beantwoorden vragen als: Welke soorten zout zijn er? Hoeveel gram zout mag ik per dag? Hoe kan ik minder zout eten?

Ferrarium Flestuinen

De flestuinen van ferrarium zijn een leuke toevoeging aan een hip huishouden. Ook op onze club doen ze het goed. In deze blog bespreken we de voordelen van een flestuin en tevens een kortingscode voor het aankopen van een Ferrarium flestuin.

Gezonde lucht in huis en op kantoor

Gezonde lucht in huis en op kantoor

Woensdag is officieel de winter voorbij en gaan we de lente in. Dat betekent, de verwarming omlaag en de ramen open. Dat is goed nieuws voor de luchtkwaliteit in huis en de luchtkwaliteit op kantoor. In de winter is de lage luchtvochtigheid namelijk een probleem onder andere door de goed geïsoleerde huizen en kantoren van tegenwoordig. Daarnaast leidt de zuiverheid van de lucht ook onder de wintermaanden. Geen paniek, zowel de luchtvochtigheid als de luchtzuiverheid kunnen op een natuurlijke manier verbeterd worden, maar hoe?

Het verhaal van de boer

Het verhaal van de boer

HET VERHAAL VAN DE BOER Er was eens een Nederlandse boer wiens koe wegliep. Die avond kwamen al zijn buren langs om hun medelijden te

Vochtinname

Vochtinname

“Drink meer water” is een bekende oneliner maar waar is het nu eigenlijk goed voor? Waar haal je water uit? En hoeveel liter wordt geadviseerd te drinken?

Diep Ademhalen

Diep Ademhalen

Borst en buikademhaling zijn twee veel gebruikte termen om aan te duiden of iemands ademhaling hoog of laag zit. Mensen die mediteren zijn vast bekend met de buikademhaling. Door de ademhaling gevoelsmatig naar de buik te brengen zorg je ervoor dat je zo diep mogelijk inademt.

Afvallen is niet perse gezond

Afvallen is niet perse gezond

Een interessant onderzoek gehouden in 1997 onder de politiedienst van de staat Texas. 10 mannen werden 8 weken op een “dieet” gezet waarin ze maar 1.000 calorieën per dag inname. Het “jojo-effect” in werking.

Ademhalingstechnieken

Ademhalingstechnieken

Ademhalen kunnen we onbewust doen en wordt helaas veelal voor lief genomen. Mede daarom is het één van de meest onderschatte tools voor het managen van je gesteldheid.

Tijd en Stress Leren Managen

Tijd en Stress Leren Managen

Tijd en stress leren managen Om overzicht van taken te creëren zijn er maar 2 vragen belangrijk: – Is de taak urgent? – Is de