Uitleg van onze Trainingsmethode

Bekijk nu de eerste video om alles over onze trainingsmethode te leren en direct te begrijpen hoe al onze programmas zijn opgebouwd. Onder iedere video vind je een samenvatting met alle oefeningen die wij in de les hebben behandeld. Via de link kan je direct per oefening nog een uitleg video bekijken over deze specifieke oefening. De trainingsschemas die bij de modules horen vind je op de app onder het kopje "Trainingsschema's" veel plezier en succes!

Zonder sterk fundament, kun je niet beginnen

De eerste module gaat over de trainingsmethode die wij hanteren tijdens het gehele programma en daarom is het belangrijk om deze goed te bekijken.

Bekijk hier alle oefeningen nog eens les met extra uitleg:

Het Meest Complete Vitaliteitsplatform
van Nederland

Om een gezond, doelgericht en gelukkig leven te leiden moeten lichaam en geest in balans zijn. Tijdens de trainingen ga je aan de slag met je lichaam, krijg je voedingsadvies, ontspanningsoefeningen en word je gecoacht op een duurzaam resultaat.

Meer Dan 50+ Persoonlijke Succes Verhalen

Bekijk wat mensen zeggen
over Vitality Control

Download Nu Gratis
Ons E-Book Over Slapen

✓ Wat is slaap en waarom is het belangrijk?
✓ Waaruit bestaat een goede nachtrust?
✓ Hoe regelt ons lichaam slaap?
✓ 12 Tips om beter te slapen

Recente Blogs

De 4 melvervangers

De 4 Melkvervangers besproken

De melkvervangers hebben hun intrede gemaakt in de Nederlandse supermarkten en zijn niet meer weg te denken. Consumenten doen bewuster boodschappen door intolerantie of de vraag naar een meer plantenrijk voedingspatroon. Beide motieven steunen wij maar wat is het nu het het beste alternatief?

Lees verder..
5 Tips over Zout

5 Tips over Zout

We hebben veel vragen ontvangen over voeding en beantwoorden ze vanaf nu in de vorm van een blog. We geven daarom vandaag tips over zout en beantwoorden vragen als: Welke soorten zout zijn er? Hoeveel gram zout mag ik per dag? Hoe kan ik minder zout eten?

Lees verder..