Inspirerende Verhalen uit onze Community

Lees hier alles over wat Vitality Control heeft betekent voor deze mensen.

"Ik voel me fitter en leniger dan ooit. En als klap op de vuurpijl ben ik inmiddels 10kg afgevallen."

Nog geen zes maanden lid van Vitality Control en ik loop met gemak 5km hard, fiets en wandel bijna elke dag. Ik voel me fitter en leniger dan ooit. En als klap op de vuurpijl ben ik inmiddels 10kg afgevallen. Nodeloos te zeggen dat ik héél blij ben met Cristian! En ook al is het soms flink zweten, toch voelt een training als ontspanning. Heerlijk even tijd voor jezelf. Cristian is heel deskundig. Hij weet je te motiveren, weet precies hoe een lichaam in elkaar steekt en bouwt de trainingen heel zorgvuldig op. Eigenlijk is hij personal trainer, coach, voedingsdeskundige en fysiotherapeut in één! Daarnaast is locatie altijd super netjes en schoon en wordt zelfs mijn favoriete muziek opgezet. Hoe leuk is dat?!!

"Ik ben mij veel bewuster geworden van mijn eigen lichaam op het gebied van houding en bewegen. Jongens bedankt hiervoor!"

Na langdurige lichamelijke klachten van stress heb ik ervoor gekozen een half jaar een traject bij Vitality Control te volgen. Na enkele weken voel ik mij al meer ontspannen en erg gemotiveerd. Het samen werken aan de door mij gestelde doelen met een coach die mij inspireert en motiveert, helpt mij om me mentaal en fysiek weer fitter te voelen. Ik ben mij veel bewuster geworden van mijn eigen lichaam op het gebied van houding en bewegen. Jongens bedankt hiervoor!

"Voel me sinds de eerste training bij deze boys een gelukkiger en relaxter mens! Dank!!!"

Super blij met deze twee heren. Het is eigenlijk bizar dat wij als mensen zo met ons lichaam omgaan. Je auto krijgt elk jaar APK maar je lichaam niet. Dit onderhoud doe ik het liefste bij vitality control! Hun methode werkt voor mij ontzettend goed. Eerst je lichaam weer in balans krijgen om vervolgens goed te trainen. Ik heb te vaak te hard en teveel gesport zonder dat ik wist of het wel goed voor mij was. Dat hield ik nooit lang vol. Bij vitality dagen ze je absoluut uit maar ze kijken wel wat bij je lichaam, houding etc past. Zo hou je het sporten heel lang vol zonder blessures. Geen ouderwetse personal training. Ramon verrast mij elke keer weer met nieuwe methoden zodat het elke keer interessant en leuk blijft. Van yoga tot kracht training en van mountainbiken op de hei tot uitgebreid stretchen. Voel me sinds de eerste training bij deze boys een gelukkiger en relaxter mens! Dank!!!

"Ik dacht dat ik oefeningen met mijn knieën moest vermijden en ik niet meer kon hardlopen.."

Cristian en Ramon hebben mij geholpen met mijn knie klachten. Ik dacht dat ik oefeningen met mijn knieën moest vermijden en ik niet meer kon hardlopen. Zij zagen waar de klacht vandaan kwam, waardoor het super snel kon worden opgelost. Nu ren ik elke week weer en voel ik mij goed in mijn vel.

"Fit op je 50ste is mogelijk en haalbaar laat je ondersteunen door het team bij Vitality Control!"

Bijna een jaar wordt ik gecoacht / getraind door Cristian bij Vitality Control wie had ooit gedacht dat ik 3x per week met veel plezier zou gaan sporten en mijn doelen zou behalen. Fit op je 50ste is mogelijk en haalbaar laat je ondersteunen door het team bij Vitality Control!

"Vitality Control mij kunnen helpen en ondersteunen om weer pijn vrij te trainen. Bedankt jongens.​"

Ook voor een ervaren sporter die al een groot aantal jaren intensief heeft getraind en last heeft van lichte blessures. Heeft Vitality Control mij kunnen helpen en ondersteunen om weer pijn vrij te trainen. Bedankt jongens.

"Raad het iedereen aan die graag wil afvallen, fitter wil worden of in balans wil komen."

Super enthousiaste jongens en erg gemotiveerd en kundig. Raad het iedereen aan die graag wil afvallen, fitter wil worden of in balans wil komen.

"Een vernieuwende kijk op het combineren van fysieke en mentale welzijn."

Een vernieuwende kijk op het combineren van fysieke en mentale welzijn. Na lange tijd van alles te proberen voor mijn blessures zonder enig succes hebben ze mij goed geholpen!

"Super begeleiding en snel het gewenste resultaat! Professionele en innovatieve manier van sporten op maat. Ik ben fan!"

Super begeleiding en snel het gewenste resultaat! Professionele en innovatieve manier van sporten “op maat”. Ik ben fan!

Het Meest Complete Vitaliteitsplatform
van Nederland

Om een gezond, doelgericht en gelukkig leven te leiden moeten lichaam en geest in balans zijn. Tijdens de trainingen ga je aan de slag met je lichaam, krijg je voedingsadvies, ontspanningsoefeningen en word je gecoacht op een duurzaam resultaat.

Meer Dan 50+ Persoonlijke Succes Verhalen

Bekijk wat mensen zeggen
over Vitality Control

Download Nu Gratis
Ons E-Book Over Slapen

✓ Wat is slaap en waarom is het belangrijk?
✓ Waaruit bestaat een goede nachtrust?
✓ Hoe regelt ons lichaam slaap?
✓ 12 Tips om beter te slapen

Recente Blogs

De 4 melvervangers

De 4 Melkvervangers besproken

De melkvervangers hebben hun intrede gemaakt in de Nederlandse supermarkten en zijn niet meer weg te denken. Consumenten doen bewuster boodschappen door intolerantie of de vraag naar een meer plantenrijk voedingspatroon. Beide motieven steunen wij maar wat is het nu het het beste alternatief?

Lees verder..
5 Tips over Zout

5 Tips over Zout

We hebben veel vragen ontvangen over voeding en beantwoorden ze vanaf nu in de vorm van een blog. We geven daarom vandaag tips over zout en beantwoorden vragen als: Welke soorten zout zijn er? Hoeveel gram zout mag ik per dag? Hoe kan ik minder zout eten?

Lees verder..